tiistai 25. lokakuuta 2016

Koska festarit.

En usko, että mun enää tarvii perustella festareiden odotusta ja sitä edeltävää fiilistelyä kenellekkään.
Ja nyt, kun festareihin on enää alle kuukausi, voin virallisesti alkaa hehkuttaa niitä!

Henkilökohtaisesti, näistä festareista on tulossa työntäyteisimmät ikinä. Olen kirjoittanut juttuja festariesta monena vuonna lehteen, ollut lapsena myyntipöydän takana, jakamassa ruokaa ja esiintymässä lavalla... ja tänä vuonna yhdistelen vähän kaikkea!

Eniten odotan tietysti musiikkia. Kun kesällä silmäilimme artistikatausta, se yllätti monin tavoin. Festareilla on tänä vuonna paljon ylistys-henkisiä kokoonpanoja, kuten Bros & Sis sekä Northwind Collective, joita ei aikaisemmin näissä pirskeissä ole nähty. Ihan raikas muutos omasta mielestäni.
Saven puuttuminen kummastuttaa, mutta tällä kertaa gospelkaivoksesta löytyy Biniyam, jota itse olen hehkuttanut koko syksyn siitä asti kun törmäsin häneen pienillä festareilla Helsingissä.
Valentine, joka nousee päälavalle lauantaina, on täysi mysteeri. Herran vuonna, 2016, ihminen johon ei ole linkitetty yhtäkään sosiaalisen median profiilia...? Vaadin saada tietää lisää!

Onneksi kattauksesta löytyy myös tuttu ja turvallinen kls, Herz. Vuoden tauon jälkeen myös LZ7. Tätä on odotettu!

Mutta sitten tämän vuoden mahtavuuksiin blogin osalta! Astuin blogini kanssa Spotifyn ihmeelliseen maailmaan ja kokosin sinne soittolistan biiseistä joita kuulemme tänä vuonna festareilla. Kaikkea en voi luvata mutta hyvin todennäköisesti! :)

Käykäähän siis kuuntelemassa ja kommentoi alas jos joku biisi puuttuu listalta!



Viimeisimpänä, muistutan instagram-tilini olemassa olosta. Sivubannereista pääset suoraan profiiliin, mutta voit etsiä suoraan nimellä @rocksaltt
Kuvien lisäksi ilmoittelen myös giveaway-kilpailusta piakkoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti